Συνεργασία Δήμου Κοζάνης και Ελληνικής Αστυνομίας: Ενημέρωση για Διαχείριση Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς



Με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη πληροφόρηση των Προέδρων των Κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης για τη διαχείριση των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, Δήμος Κοζάνης και Ελληνική Αστυνομία πραγματοποίησαν ενημερωτική εκδήλωση το απόγευμα της Τρίτης 28 Μαΐου 2024 στην Αίθουσα Κοβεντάρειο της Κοζάνης, όπου η Αστυνόμος Α΄ και Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης Ελένη Τσικρίκη και η Ειδική Συνεργάτης του Δήμου, Υπεύθυνη για τα Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς Κέλλυ Στεφανίδου, έκαναν τις σχετικές εισηγήσεις, απαντώντας ταυτόχρονα σε ερωτήσεις και απορίες που τέθηκαν.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

 

 

 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Συνεργασία Δήμου Κοζάνης και Ελληνικής Αστυνομίας: Ενημέρωση για Διαχείριση Αδέσποτων και Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς

  1. Όταν θα μας φάνε τα παιδιά τα αδέσποτα στο Βατερό Κοζάνης,τότε ελάτε να τα μαζέψετε κ Ευκολιδη που καμαρώνετε στις φώτο,αλλά όταν θα γίνει αυτό να είστε έτοιμος να απολογηθειτε για τη ανικανότητα σας….Κατσαπλιαδες καρέκλα δες

  2. Κ.Ευκολιδη σας περιμένουμε στο Βατερό για έλεγχο….Αλλά πρώτα θα πάτε από τα αδερφια σας και μετά στους υπόλοιπους…..Α και όταν κάποιο αδέσποτο στο χωριό επιτεθεί κάποιον εσείς θα είστε υπόλογος….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.