Γ. Κοκκαλιάρης: «Μία από τις προτεραιότητές μας ο δωρεάν δημοτικός ηλεκτροφωτισμός για τους πολίτες μέσω της Ενεργειακής Κοινότητας» – Δείτε το βίντεο



Για  τις ενεργειακές προτεραιότητες και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, όπως είναι ο δωρεάν δημοτικός ηλεκτροφωτισμός για όλους τους δημότες μέσω της Ενεργειακής Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης, η οποία θα αξιοποιεί ορθά τη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) υπέρ των πολιτών, μίλησε ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Balkan Energy Forum.

Ο κ. Κοκκαλιάρης τόνισε επίσης την ανάγκη βελτίωσης της καθημερινότητας σε πόλη και χωριά με την εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών πολιτικών, όπως για παράδειγμα η εισαγωγή της ηλεκτροκίνησης, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι στοιχείο δομικό και απαραίτητο για την επίτευξη όλων των κοινωνικών στόχων που έχει θέσει η Δημοτική Αρχή.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.