Ευχαριστήρια Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης ‘Νέα πρόταση Μηχανικών’ Νίκο Συλλίρη για το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΤΕΕ/ΤΔΜ



Αγαπητές Συναδέλφισσες  και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω θερμά για την συμμετοχή σας στις αρχαιρεσίες της 19ης Μαΐου 2024, για την για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Η ισχύς και η δυναμική του ΤΕΕ και των Περιφερειακών Τμημάτων εδράζεται στην ενεργό και μαζική συμμετοχή των Μηχανικών όλων των ηλικιών και ειδικοτήτων και συνδέεται, άρρηκτα, με το αύριο του κλάδου μας  και το μέλλον  της χώρας και του τόπου μας.

Ευχαριστώ, από καρδιάς, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ, ιδιαιτέρα και δημόσια, τις υποψήφιες και τους υποψήφιούς μας σε  όλες τις ΠΕ, για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας, αλλά και για τον έντιμο και ωραίο αγώνα, που δώσαμε.

Είμαστε η μοναδική, ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη  παράταξη, καθιερωμένη στη συνείδηση των συναδέλφων. Αναμετρηθήκαμε στο φως  με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια,  έχοντας σύμμαχο την υποστήριξη των μελών και των φίλων μας. Υπ’ αυτή την έννοια, εκτιμούμε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα, για την παράταξή μας, είναι  θετικό και ελπιδοφόρο.

Το ΤΕΕ/ΤΔΜ μπορεί και πρέπει να γίνει ο αναπτυξιακός πολλαπλασιαστής, με  ευεργετικά αποτελέσματα για τον τεχνικό κλάδο και περιοχή μας. Η πρόκληση της επονομαζόμενης «δίκαιης μετάβασης» είναι ιστορικού χαρακτήρα για την Περιφέρειά μας, η οποία ζει στον αστερισμό της βίαιης απολιγνιτοποίησης.

Η «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ» στη διάρκεια της 12χρονης λειτουργίας της επέδειξε αίσθημα ευθύνης, συλλογικής δράσης και ήταν πάντα ανοιχτή στις συνεργασίες σε προγραμματική βάση και όχι στο μοίρασμα των «καρεκλών».

Με παρακαταθήκη την μέχρι τώρα πορεία μας, με επίγνωση της πραγματικότητας και με γνώμονα την ενίσχυση της φωνής του ΤΕΕ και του ΤΕΕ/ΤΔΜ υποσχόμαστε, για άλλη μια φορά, ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το Επιμελητήριο, με συνέπεια, ευσυνειδησία, μαχητικότητα,  και καθαρές θέσεις και προτάσεις , ως γνήσιο εκφραστή και θεματοφύλακα των διεκδικήσεων μας, αλλά και κορυφαίο Τεχνικό Σύμβουλο της Πολιτείας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Για τη «ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ»

Ο επικεφαλής

Νίκος Συλλίρης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.