Η άφιξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη- Δείτε φωτογραφίες & βίνετο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Λίγο μετά τη 1μ.μ. το μεσημέρι της Τρίτης 21 Μαίου κατέφθασε ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Μακεδονίας & Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη στον κεντρικό πεζόδρομο της Κοζάνης όπου πραγματοποιήθηκε η ομιλία του, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία, ενόψει των Ευρωεκλογών.

Τον Πρωθυπουργό υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης  υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ καθώς Αντιπερειφερειάρχες, Αντιδήμαρχοι, στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου.

Πριν την ομιλία του κ. Μητσοτάκη, τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης, ενώ την παρουσίαση έκανε η Θωμαή Ζαρκοδήμου Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κοζάνης.

 

 

 

 

4 σχόλια στο άρθρο “Η άφιξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κοζάνη- Δείτε φωτογραφίες & βίνετο

  1. Μαζί με τον πάμε κι οπου βγεί
    και τον κάθε μέρα κυριακή ( και σχόλη)
    Ψηφισε ραγιά,τον κούλη,
    Έναν πρώην υπουργό αποτυχημενο
    και έναν νυν ,διακοσμητική γλάστρα

  2. Η Ελλάδα κατατάσσεται επίσης στην τελευταία θέση μεταξύ των κρατών της ΕΕ στον Παγκόσμιο Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου.

  3. Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα τα σύννεφα της αλαζονείας, της περιφρόνησης, της απαξίωσης και του συγκεκαλυμένου διωγμού δεν μπορεί πλέον να τα κρύψει ο πρωθυπουργός.
    Σχολικά εγχειρίδια : Ελληνορθόδοξη παράδοση, οικογένεια, πατριωτισμός και φιλοπατρία εκτός διδακτέας ύλης!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.