Απολαυστική η παράσταση “Η αλφαβήτα της εφηβείας” από τους μαθητές του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης -Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση με τίτλο ‘Η αλφαβήτα της εφηβείας’ από τους μαθητές του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Μαΐου στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ της πόλης.

Οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο το έργο της Μάγιας Δεληβοριά “Η αλφαβήτα της εφηβείας”,  ενσωμάτωσαν στο αρχικό κείμενο το δικό τους υλικό και με ιδιαίτερο χιούμορ αποτύπωσαν την καθημερινότητα και τους προβληματισμούς τους. 

Η Διευθύντρια του σχολείου Ευαγγελία  Κουσκουλή, αφού ευχαρίστησε καθηγητές μαθητές και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, σημείωσε πως “αυτή η παράσταση συνέβαλε στην ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας μεταξύ των παίδων”.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Κωνσταντίνα Τεντόγλου στο τραγούδι μαζί με τον Βαγγέλη Τζημόπουλο στην κιθάρα καθώς και η ερμηνεύτρια και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Καλλιόπη Βέττα με τον αδερφό της Βαγγέλη.

Ο κόσμος παρακολούθησε μια μοναδική παράσταση και καταχειροκρότησε τους μαθητές για το απολαυστικό αποτέλεσμα.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.