Συνεδρίαση της νεοσύστατης Ομάδας Εργασίας για τη Διαμόρφωση Σχεδίου Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών & Διαχείρισης Κρίσεων στη Δυτική Μακεδονία



Συνεδρίαση της νεοσύστατης Ομάδας Εργασίας για τη Διαμόρφωση Σχεδίου Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών και Διαχείρισης Κρίσεων στη Δυτική Μακεδονία.

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Χάρη Γκοβεδάρο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Κιοσέ, τον Δήμαρχο Αμυνταίου και εκπρόσωπο της ΠΕΔ Γιάννη Λιάση, τον Διοικητή της 9ης Ταξιαρχίας Κοσμά Καλμανίδη, τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Σπανούδη, τον Περιφερειακό Διευθυντή της Πυροσβεστικής Διοίκησης Νικόλαο Μητσογιάννη, τον Γενικό Διευθυντή της ΑΝΚΟ Τάσο Σιδηρόπουλο, τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Μπακούρο. 

Συντονισμός, σχεδιασμός και υλοποίηση των συμφωνηθέντων. Προγραμματισμός για την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων για ανανέωση και ενίσχυση με σύγχρονα μέσα της υλικοτεχνικής υποδομής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.