White Ghosts K9 : Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο σκύλων στην Κοζάνη με κορυφαίους εκπαιδευτές – Δείτε περισσότερα



Το Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων White Ghosts K9 διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό εργαστήρι Εκπαίδευσης Σκύλων & Χειριστών Σκύλων, για Εκθέσεις Μορφολογίας με τον διεθνούς φήμης καταξιωμένο κριτή Antoan J. Hlebarov . ( All-round judge of FCI (Federation Cynologique Internationale), Junior Handling Trainer ) 

– Θα ενσωματωθούν μαθήματα Επίλυσης και Πρόληψης ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ από τον εκπαιδευτή σκύλων – ερεθιστή ΣΕΓΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ (επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων μέλος του ΠΑΣΕΚΣ ) & μαθήματα πρώτων βοηθειών από τον κτηνίατρο της μονάδας μας ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ο οποίος φροντίζει για την υγειονομική επίβλεψη και εποπτεία της μονάδας .

– Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρέχεται Δωρεάν κτηνιατρική κάλυψη σε περίπτωση περιστατικού .

– Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη μονάδα μας η οποία είναι η πρώτη Αδειοδοτημένη μονάδα στην Ελλάδα με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές σε έναν πολύ οργανωμένο ,ασφαλή και ευχάριστο χωρο με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τους συμμετέχοντες .

– Το σεμινάριο είναι 2 ημέρες και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 150€ το οποίο περιλαμβάνει καφέ ,σνακ, γεύματα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ λόγο και των εγκαινίων της μονάδας White Ghosts K9

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
Δικαιούχος: ΣΕΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – WHITE GHOSTS K9
EUROBANK GR6302607170000160200474343
Viva Wallet GR3070100000000257462069804

Οι θέσεις συμμετοχής θα είναι αυστηρά μέχρι 20 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις κρατήσεις οι οποίες επιβεβαιώνονται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό !

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6947 860 100 (viber – messenger)

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε στοιχεία και φόρμα επικοινωνίας https://whiteghosts.gr/epikoinonia/

Dog Show HALDLING WORKSHOP with Antoan J. Hlebarov

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.