Η Κουτρότσιου Αναστασία από τη Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης εκπροσώπησε την Ελληνική διαιτησία σε αγώνα taekwondo στο Βελιγράδι



Σε μία  ακόμη  διεθνή  διοργάνωση έδωσε το παρόν η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία, γυμνάστρια του συλλόγου μας  Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης,  συμμετέχοντας  ως διεθνής διαιτητής στο Ολυμπιακό  αγώνισμα του  Ταεκβοντό  εκπροσωπώντας την Ελληνική Διαιτησία.

Τέσσερις μέρες σε μια Ευρωπαϊκή γιορτή  του Ταεκβοντό  που επιμελήθηκε  με απόλυτη  επιτυχία η  Σέρβικη ομοσπονδία σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία όπου συμμετείχαν  οι κορυφαίοι  αθλητές , προπονητές και διαιτητές  της γηραιάς ηπείρου.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και τα μέλη του συγχαίρουν την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία  για την συμμετοχή  της  στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρωπαϊκής ηπείρου τιμώντας  με την παρουσία της το σύλλογο μας , την πόλη  μας την Κοζάνη και φυσικά  τον Ελληνικό Αθλητισμό .

 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ  ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.