Πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων λόγω εργασιών-Τι αναφέρει ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Χ. Γκοβεδάρος



Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χάρης Γκοβεδάρος , Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων, ενημερώνει  για τις εργασίες  στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων.

‘Το έργο που εξελίσσεται στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων με σκοπό την αποτροπή της περαιτέρω οξείδωσης του σιδηρού οπλισμού και των τενόντων στο κρίσιμο τμήμα των τριακοσίων μέτρων της προβολοδόμησης και μετά από την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών φορτίσεων, εισέρχεται στο στάδιο της στεγάνωσης της πλάκας του καταστρώματος.
Κατά το στάδιο αυτό και έως την περάτωση του έργου-περί τα τέλη Μαΐου καιρού επιτρέποντος-η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω μονοδρόμησης και με φωτεινούς σηματοδότες πριν και μετά το τμήμα των τριακοσίων μέτρων όπου γίνεται η επέμβαση.
Παράκληση για υπομονή προς τους διερχόμενους οδηγούς και αυστηρή τήρηση του ορίου ταχύτητας των 30 χλμ/ώρα, του μέγιστου φορτίου των 40 tn και ιδιαιτέρως της ελάχιστης απόστασης των 100 μέτρων μεταξύ των βαρέων οχημάτων’.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.