Κοζάνη: Εντυπωσίασαν τον κόσμο οι τέσσερις μπάντες στην 5η Συνάντηση Φιλαρμονικών – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στην 5η Συνάντηση Φιλαρμονικών, το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Τέσσερις Φιλαρμονικές για ένα δίωρο ταξίδεψαν με τις μουσικές τους επιλογές τον κόσμο από Webber Portrait, Astor Piazzolla, Bregovic μέχρι Βασίλη Τσιτσάνη, δίνοντας μια μικρή γεύση από το πλούσιο ρεπορτόριό της η καθεμία.

Στη σκηνή της Αίθουσας Τέχνης Κοζάνης την εμφάνισή τους έκαναν οι Φιλαρμονικές του Δήμου Εορδαίας “Αριστοτέλης”, του Δήμου Τρικκαίων, του Δήμου Καρουσάδων Βόρειας Κέρκυρας και η “Πανδώρα” του Δήμου Κοζάνης.

Ο κόσμος καταχειροκρότησε τους  συμμετέχοντες μουσικούς για το καταπληκτικό αποτέλεσμα. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Κωνσταντίνος Κουρού, Τουρισμού η Κίκα Μόσχα Χατζημανώλη, Πολιτισμού ο Γιάννης Ιωαννίδης, η ειδική συνεργάτης σε θέματα Πολιτισμού Ρέα Ρομπολα και το προεδρείο του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού.

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε ο Δήμος Κοζάνης.

Στη συνέχεια οι τέσσερις προαναφερόμενες μπάντες μαζί με τη συμμετοχή των Φιλαρμονικών του Βελβεντού και του Δήμου Γρεβενών ‘Ορφέας’ και την Στρατιωτική μπάντα της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας συνόδευσαν και χρωματίσαν με τις μελωδίες τους, την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Ζιδανίου.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.