Ξεκίνησε με επιτυχία η διημερίδα «Φλώρινα ο Βόρειος προμαχώνας του Ελληνισμού» με συντονιστή τον Γ. Αυτιά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Παρουσία αρκετού κόσμου ξεκίνησε το Σάββατο 11 Μαΐου στην πόλη της Φλώρινας η διημερίδα με τίτλο «Φλώρινα ο Βόρειος προμαχώνας του Ελληνισμού».

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Γιώργος Αυτιάς καθώς και ο δημοσιογράφος Ματρώνη Δικαιάκου.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από την εκδήλωση:

 

 

5 σχόλια στο άρθρο “Ξεκίνησε με επιτυχία η διημερίδα «Φλώρινα ο Βόρειος προμαχώνας του Ελληνισμού» με συντονιστή τον Γ. Αυτιά – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

  1. Για την… Μεγάλη Μακεδονία διδάσκονται στα σχολεία της Βόρειας Μακεδονίας!!
    Η σλαβοποίηση του σύγχρονου Μακεδονικού Ελληνισμού και ο κίνδυνος απόσχισης της Μακεδονίας από τον Ελληνικό κορμό υποβοηθείται από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.
    Το έργο του Σόρος με πιόνια έναν αγραβάτωτο πρωθυπουργό, έναν Υπ. Εξωτερικών με καπέλο γουέστερν και έναν εταίρο που τότε ήταν ακροδεξιός και τώρα την έχει δει μοντέλο, υλοποιήθηκε. Για την τωρινή κυβέρνηση της Ν.Δούλας ούτε λόγος.
    Τσίπρας : «Συγχαίρω την κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γιατί χαρακτήρισε “ιστορική” την Συμφωνία των Πρεσπών»!! 29-9- 2020.
    18-9-20 Ζάεφ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε αγώνες γιά εμάς» !!!!

    1. 2-5-19 O ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣεπί ΤΣΙΠΡΑ : Δεν απεμπολούμε το δικαίωμα βέτο στην ένταξη των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ε.Ε.
      3-12-19 ο πρωθυπουργός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης στην Ε.Ε. της Β. Μακεδονίας !!!!
      Η μεγαλύτερη κωλοτούμπα του αιώνα

  2. Σπάνια συνέντευξη στη Ρώμη του Ιβάν Μιχαήλωφ το 1990, τελευταίου ηγέτη του VMRO/IMRO το 1924: «Είμαστε Βούλγαροι»! Πριν καν την απόσχιση των Σκοπίων από την Γιουγκοσλαβία, που έγινε τον Σεπτέμβριο του 1991.
    Λέει ανοιχτά «είμαστε Βούλγαροι», λέει ότι αν αισθάνεται για κάποιο πράγμα ένοχος είναι ότι «δεν κατάφερε στη «Μακεδονία» να κυριαρχήσει το βουλγαρικό πνεύμα», λέει ότι «Μακεδονικό έθνος δεν υπάρχει», λέει ότι οι ιστορικοί της χώρας του δεν πηγαίνουν στις βιβλιοθήκες της Κωνσταντινούπολης όπου μπορούν να δουν τα Οθωμανικά αρχεία και ότι σε κανένα Οθωμανικό έγγραφο δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο ότι κάποιος ήτανε «Μακεδόνας». ΑΝΤΙΒΑΡΟ 21-7-19

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.