Παρουσία της Καίτης Τσιμπέρη – Μαζόχα ο Σύλλογος Γυναικών Κοζάνης τίμησε τη γιορτή της Μητέρας – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Με μια όμορφη εκδήλωση τίμησε τη γιορτή της Μητέρας ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Κοζάνης, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου, στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Κοζάνης.

Ο Σύλλογος Γυναικών τίμησε την Καίτη Τσιμπέρη ή αλλιώς Καίτη Μαζόχα. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αλέκα Καρυπίδου τόνισε “νιώθουμε ευσυγκίνητοι όλοι είναι μια γιορτή ιερή. Γιορτάζουμε τις μητέρες γης και ουρανού. Εδώ και 48χρονια μας αγαπάτε και μας τιμάτε με την παρουσία σας”, ενώ μοιράστηκε με τον κόσμο δύο κείμενα που έγραψε η ίδια ένα για τις μητέρες που βρίσκονται στη ζωή και ένα για της μητέρες” του ουρανού” όπως υπογράμμισε η ίδια.

Η κ. Αλέκα ανέφερε πως” σήμερα τιμάμε την Καίτη Τσιμπέρη μια καλλιτέχνη τόσων χρόνων  που δεν έφυγε από τον τόπο, εδώ ρίζωσε. Την ξενιτιά της την έκανε ευλογία και όλους εμάς μας κράτησε ενωμένους. Στο πρόσωπο της Καιτής τιμούμε όλες τις μητέρες”.

Γυναίκες, μητέρες και μέλη του Συλλόγου παρευρέθηκαν στην συναιστίαση για να γιορτάσουν τη γιορτή της Μητέρας και να διασκεδάσουν όλες μαζί.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, η εκ νέου υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η πρώην Βουλευτής ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Ιωαννίδης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κυριακή Μόσχα – Χατζημανώλη και ο Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης Δημήτρης Μάστορας.

Για τη διασκέδαση του κόσμου φρόντισε η Καίτη Μαζόχα με την ορχήστρα της.

Ο Σύλλογος Γυναικών μοίρασε συμβολικά ένα γλαστράκι σε κάθε γυναίκα.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.