Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας



Με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε στο γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιος Τάσκας, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2024.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας Σταύρος Παπασωτηρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, ο Διοικητής της 3ης Υ.Πε. Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Γιώργος Μάντσος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας έθεσε θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών των δομών υγείας της Π.Ε. Φλώρινας, Νοσοκομείο και ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας, Κέντρο Υγείας και ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου και ζήτησε τη θέσπιση κινήτρων για την προσέλκυση γιατρών σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως η Π.Ε Φλώρινας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης επισήμανε από την πλευρά του την ανάγκη αλλαγής σχεδιασμού του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, προκειμένου να ξεκλειδώσει ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στη Δυτική Μακεδονία.

Ο Υπουργός, μεταξύ άλλων, τόνισε οτι το Εθνικό Σύστημα Υγείας παρά τις όποιες αδυναμίες του, έχει σημειώσει επιτυχίες, υπογράμμισε τη ανάγκη αναβάθμισης του ΕΚΑΒ στην περιοχή και διαβεβαίωσε ότι ο νέος υγειονομικός χάρτης που εκπονεί το Υπουργείο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επίδοση αναμνηστικών δώρων στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Αθανάσιο Τάσκα.

 

2 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας

  1. Ο άνθρωπος του μιλάει
    και ο μασκαρας ,σκέπτεται
    πόσα βιβλία με χειρόγραφα
    του Χριστου πούλησε και πόσα
    νανογιλέκα για θεραπεία του
    καρκίνου και οι γύρω σκέπτονται,
    αυτός ο γελωτοποιός θα μας λύσει
    τα προβλήματα μας;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.