Σαββατοκύριακο Μεγάλης Αποκριάς: Το αδιαχώρητο στον πεζόδρομο της Κοζάνης – Στο κόκκινο η διασκέδαση του κόσμου – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR  

Η πόλη καθ’ όλη τη διάρκεια της Κοζανίτικης Αποκριάς αλλά κυρίως το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Μαρτίου είχε την ατμόσφαιρα μια μεγάλης γιορτής.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον κεντρικό πεζόδρομο, τα στενά δρομάκια της πλατείας καθώς και τα μαγαζιά εστίασης για να διασκεδάσει τη μεγάλη αποκριά.

Ατελείωτα γλέντια με ξέφρενους ρυθμούς και τις ορχήστρες χάλκινων πνευστών να δίνουν το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα κρατώντας τον ρυθμό του γλεντιού. 

Το αδιαχώρητο επικράτησε τα βράδια του Σαββάτου και της Κυριακής στην πλατεία της πόλης με τους νέους κυρίως να γλεντούν μέχρι το ξημέρωμα.

 

 

 

 

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.