Γιώργος Αυτιάς & Μάγδα Τσέγκου βραβεύτηκαν : “Ο Γιώργος Αυτιάς κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές και είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις” – Δείτε το βίντεο



 

“Ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, ανακοίνωσε σε εκδήλωση η Μάγδα Τσέγκου, βραβεύοντας τον δημοσιογράφο”.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρσκεύη 23 Φεβρουαρίου, η πρώην συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, η Μάγδα Τσέγκου, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές και στη συνέχεια, σε ένα ευχάριστο κλίμα, οι δυο δημοσιογράφοι, αλληλοβραβεύτηκαν .

Μάγδα Τσέγκου :

«Ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση, guest, οπότε να του ευχηθούμε “καλή επιτυχία” όλοι μαζί», είπε η Μάγδα Τσέγκου, στην Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, βραβεύοντας τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος με μια χειρονομία ευχαρίστησε τους παριστάμενους για το χειροκρότημα.

Γιώργος Αυτιάς :

«Πριν αποχωρήσω από αυτό το επάγγελμα, πριν μου κάνει την τιμή η χώρα να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία…», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς όταν πήρε το μικρόφωνο. Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν πληροφορίες ότι ο δημοσιογράφος θα συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν σκόπευα να πω τίποτα απόψε. Δεν είμαι πολιτικός βρε παιδιά, άλλη δουλειά έπρεπε να κάνω. Πρέπει να πάμε κάπου εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ», είπε ακόμα ο Γιώργος Αυτιάς.

Μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση που έκανε μετά την εκδήλωση, η Μάγδα Τσέγκου ανέφερε, ότι ο Γιώργος Αυτιάς υποσχέθηκε ότι θα βάλει την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε «στο γραφείο του στην Ευρωβουλή για γούρι».

Δείτε το βίντεο :

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Γιώργος Αυτιάς & Μάγδα Τσέγκου βραβεύτηκαν : “Ο Γιώργος Αυτιάς κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές και είναι πρώτος στις δημοσκοπήσεις” – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.