Συνεχίζει την προετοιμασία του στο διεθνές Κάμπ Ταεκβοντό στην Fujeira των Αραβικών Εμιράτων ο Απόστολος Τεληκωστόγλου



 

 

Στην Fujeira των Αραβικών Εμιράτων βρίσκεται και συνεχίζει την προετοιμασία του, στο διεθνές Κάμπ Ταεκβοντό ο Αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου ενόψει της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 8 με 10 Μαρτίου 2024 στην Σόφια τής Βουλγαρίας
Ο Αθλητής μας την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου θα λάβει μέρος ως μέλος του Συλλόγου μας , Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης, στο 11th FUJAIRAH OPEN 2024 ( G2 ) με σκοπό να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογία του στο Ολυμπιακό ράνκινκ το οποίο θα τον συνοδεύει στην Ευρωπαϊκή πρόκριση για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2024 .
Τον Αθλητή μας θα συνοδεύσει και θα καθοδηγησει στο διεθνές τουρνουά ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος καθώς επίσης και στο επόμενο βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Turkish open ( G1 ) στην Αττάλεια της Τουρκίας στις 14 Φεβρουαρίου .
 Το Δ.Σ του συλλόγου μας, οι προπονητές του και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του , βρίσκονται συνεχώς δίπλα στην προσπάθεια του Απόστολου στηρίζοντας την διαχρονική πετυχυμένη του διαδρομή και του εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Α.Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ
ΔΥΝΑΜΗ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ
Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.