Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης: Δωρεά τροφίμων στο Συσσίτιο Απόρων Δημοτών Κοζάνης στη μνήμη του Δημήτρη Καρακούλα



 

Σε μια πρωτοβουλία ανθρωπιάς, αγάπης, αλληλεγγύης και δοτικότητας προς των συνάνθρωπο, έννοιες που περιγράφουν περίτρανα τον χαρακτήρα που διέθετε, ο εκλιπών φίλος και συνάδελφος μας, Τχης (ΥΠ-Π) Δημήτριος Καρακούλας και μετά από επιθυμία της συζύγου του, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, αντί στεφάνου, πραγματοποίησε δωρεά τροφίμων την 26 Ιανουαρίου 2024, (λάδια, ρύζι, ζυμαρικά, μέλι, κλπ) στο Συσσίτιο Απόρων Δημοτών Κοζάνης, στην μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Δημήτρη.

Μέσα στην οδύνη και τον πόνο, όπως είναι η ξαφνική απώλεια κάποιου αγαπημένου μας προσώπου, συναδέλφου και φίλου, η οικογένεια του και η Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης, σε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, βρίσκει το κουράγιο και τη δύναμη, να μετουσιώσει την ανείπωτη θλίψη και να την μετατρέψει σε ελπίδα, διαθέτοντας τρόφιμα εις μνήμην του αγαπημένου συναδέλφου Δημήτριου Καρακούλα, για τους άπορους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Το Συσσίτιο Απόρων Δήμοτων Κοζάνης λειτουργεί χάρη στην εθελοντική συμμετοχή δημοτών και συγκεντρώνει τα τρόφιμα από δωρεές και από καλάθια που υπάρχουν σε διάφορα πολυκαταστήματα τροφίμων. Σε καθημερινή βάση το συσσίτιο παρασκευάζει 150 μερίδες φαγητού, το οποίο συσκευάζεται και αποστέλλεται σε άπορους και μοναχικούς δημότες και σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Στην εν λόγω δράση, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβούλιο της Ένωσης, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Υπλγο (ΔΒ) Σιδέρη Βότση , Λγο (ΤΔ) Θεοχάρη Κωνσταντίνο Γεν. Γραμματέα και τον Τχη (ΑΠΒ) Ζιώγα Δημήτριο Αν . Γραμματέα.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελο, την καλοσύνη και την ευγένεια σου Δημήτρη, η μνήμη σού θα είναι πάντα ζωντανή στις μνήμες μας.

Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε κοντά στην οικογένεια σου σε ότι μας ζητηθεί .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     
  Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
     
     
     Σιδέρης Βότσης   Θεοχάρης Κων/νος
     

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.