Την πίτα του έκοψε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας



 

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στις 21:00, πραγματοποιήθηκε στην “Οινάνθη” μέσα σε φιλικό περιβάλλον και εγκάρδιο κλίμα, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας (ΠΣΔΑΤΜ/ΤΔΜ).

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντινίδη Ευστάθιο Υφυπουργό Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης και τον κ. Παπαδόπουλο Μιχάλη βουλευτή και πρώην Υφυπουργό που μας εξέφρασαν τις ευχές τους με τις επιστολές που μας απέστειλαν.

Επίσης τον κ. Κουκουλόπουλο Παρασκευά (Πάρι) βουλευτή και πρώην Υφυπουργό, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων κ. Γκοβεδάρο Χαρίσιο, τον πρόεδρο της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας κ. Τζίτζικα Γεώργιο, τον πρόεδρο της Διοικούσας του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας κ. Κιάνα Στέργιο που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους τους συναδέλφους και φίλους, που παρευρέθηκαν και ανταλλάξαμε ευχές για τη νέα χρονιά.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε ο συνάδελφος Λιάκος Χρήστος, το οποίο συνοδευόταν από την ευγενική χορηγία της Εταιρίας GEOSENSE UAS ACADEMY που μας προσέφερε ένα πλήρες πρόγραμμα θεωρητικής εκπαίδευσης και εξέτασης για την απόκτηση ευρωπαϊκού διπλώματος χειριστή ΣμηΕΑ (drone) στης υποκατηγορίες Α1/Α3 & Α2 της ανοιχτής κατηγορίας.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία, ευημερία, καλοτυχία, όμορφες στιγμές και ότι καλύτερο για τον καθένα μας.

Με τιμή για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος Φώτης Χ. Ριζόπουλος

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.