Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης με τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη



Εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Θεσσαλονίκης και Κιλκίς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, συναντήθηκαν την Δευτέρα 08 Ιαν. 2024 στη Θεσσαλονίκη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό κλίμα, ο κ. Υφυπουργός ενημερώθηκε από τους εκπρόσωπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών για τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Υφυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα προβλήματα του ένστολου προσωπικού των Ε.Δ και γνώρισε στην αντιπροσωπεία μας, ότι ο ίδιος θα συνδράμει προς την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους, μέσα από επίσημες διαδικασίες, στο πλαίσιο των οποίων αναγνώρισε ότι η ανάδειξη των θεμάτων από τις κατά τόπους Ενώσεις και την Ομοσπονδία είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Συζητήθηκαν θέματα υγειονομικής περίθαλψης στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στέγασης, συνταξιοδοτικά και βαθμολογικά θέματα .Τέλος οι εκπρόσωποι της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ , έθεσαν στον υφυπουργό τους προβληματισμούς και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας , ψηλά στην ατζέντα το συνταξιοδοτικό των υπαξιωματικών προέλευσης ΕΠ.ΟΠ.

Στο τέλος της συνάντησης, αφού η αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον κ. Υφυπουργό για αυτή την συνάντηση, υπήρξε η αμοιβαία δέσμευση για εντατικοποίηση της επικοινωνίας τους , με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας όλων των εν ενεργεία στρατιωτικών.

Την Ένωση Στρατιωτικών Κοζάνης εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Βότσης Σιδέρης , η Παρασκευή Ιωαννίδου και η Παναγιώτα Σφενδώνη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος  Σιδέρης Βότσης

Ο Γεν. Γραμματέας Θεοχάρης Κων/νος

 

 

 

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Κοζάνης με τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Στάθη Κωνσταντινίδη

  1. Για μασάζ πηγε;
    ποιος τον θεράπευσε;
    Ο βοριδης που θα απέχει
    ή ο γεωργιαδης που πριν λίγα
    χρόνια πετροβοουσε τα ομοφυλα
    πρόσωπα και τώρα θα γίνει
    μπρατιμος σ οοοοολους τους γάμους
    των ομοφυλων!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.