Aτμοσφαιρική διαταραχή: Θερμή εισβολή και σκανδιναβικό ψύχος σε μία εβδομάδα – Προειδοποίηση Αρναούτογλου για όσους ταξιδέψουν το διήμερο



 

 

Για νέα επιδείνωση του καιρού το επόμενο Σαββατοκύριακο, η οποία θα διαδεχθεί τις ανοιξιάτικες θερμοκρασίες που θα ισχύουν μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, κάνει λόγο ο προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εβδομάδα που θα διανύσουμε “θα είναι στο μεταίχμιο δύο εποχών”.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, “ενισχύεται, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το σενάριο επιδείνωσης του καιρού στις 20 & 21 Ιανουαρίου, με αρκετά… χειμωνιάτικες αποχρώσεις σε συνδυασμό και με θυελλώδεις ανέμους αλλά και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, από μία ατμοσφαιρική διαταραχή, η ακριβής τροχιά της οποίας θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει τα επόμενα 24ωρα”.

Παράλληλα, τονίζει πως “όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό θα είναι να παρακολουθούν τις καιρικές εξελίξεις μέσα από τα δελτία καιρού τα επόμενα 24ωρα”.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

 

Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou  

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.