Οι εκδηλώσεις του Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης



 

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και το καθιερωμένο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών και Εθελοντών του περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ Κοζάνης στον Μητροπολιτικό ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης. Ο ελάχιστος φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης που μπορούμε να αποδώσουμε στους Ευεργέτες αλλά και τους Εθελοντές του περιφερειακού τμήματος Ε.Ε.Σ είναι να παραβρισκόμαστε στο μνημόσυνο που γίνεται κάθε χρόνο αλλά και να συμπροσευχόμαστε για την ανάπαυση των ψυχών τους.

Διάθεση τροφίμων σε άπορες οικογένειες

Όπως κάθε φορά έτσι και φέτος ο πρόεδρος του ελληνικού ερυθρού σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός με την ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας για την αποστολή τροφίμων με σκοπό τη στήριξη άπορων οικογενειών οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες για την επιβίωσή τους. Για τον σκοπό αυτό διανεμήθηκαν από τις εθελόντριες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Κοζάνης δέματα τα οποία περιείχαν αγαθά πρώτης ανάγκης αλλά και ποσότητα κρέατος, το οποίο ήταν δωρεά των κρεοπωλείων Χατζηζήση Ρούσα και Αφοι Μπισιρίτσα τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Ο κος Χατζηζήσης ενισχύει συστηματικά το φιλανθρωπικό έργο του τμήματός μας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.