Πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης στη γεμάτη Αίθουσα Τέχνης- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Στην γεμάτη κόσμο Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Γιάννη Κοκκαλιάρη, των Δημοτικών Συμβούλων, των Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων και των Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων Κοζάνης, που προέκυψε από τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου μαζεύτηκε  κόσμος περιμένοντας την έναρξη της τελετής.

Η τελετή της ορκωμοσίας ξεκίνησε λίγο μετά τις 6μ.μ. καλώντας τα πρόσωπα της νέας αρχής στην σκηνή. Στη συνέχεια ο πρωτοπρεσβύτερος π. Δ. Χαρισίου τέλεσε την  θρησκευτική ορκωμοσία, ενώ τον πολιτικό όρκο για τους Κουζιάκη Τίνα, Κουζιάκη Χάρη και Ιωαννίδη Λευτέρη, εκφώνησε ο κ. Κοκκαλιάρης, με τον πολιτικό όρκο. 

Η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει και επισήμως το τιμόνι του δημαρχiακού θώκου από τις 1.1.2024 για μια πενταετία.

Έπειτα ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Δήμαρχο Γιάννη Κοκκαλιάρη και τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Ο κ. Κοκκαλιάρης στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, τόνισε πως θα διοικήσει τον Δήμο με ένα καινούργιο μοντέλο που θα δίνει σημασία στο μαζί “θέλω να με βλέπετε ως έναν συμπαραστάτη κι συνεργάτη σας για να κάνουμε τον Δήμο μαζί, όπως τον ονειρευόμαστε”.

Ο ίδιος συνέχισε “θα εργαστώ με αφοσίωση και διαφάνεια για την ευημερία του Δήμου μας”.

Στην τελετή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής και Στρατιωτικής Αρχής, κληρικοί, ο νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης, Δήμαρχοι της περιοχής, συγγενείς και φίλοι.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.