Παρατείνεται η αξιολόγηση για την γυμνάστρια Αναστασία Κουτρότσιου της “Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης”



 

Παρατείνεται η αξιολόγηση για την Γυμνάστρια του συλλόγου μας Διεθνή Διαιτητή , του Ολυμπιακού αγωνίσματος του Ταεκβοντό κυρία Κουτρότσιου Αναστασία , που εκπροσωπεί την Ελληνική Διαιτησία ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2024 .

Ύστερα από την απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας του Ταεκβοντό , οι 58 επιτυχόντες διαιτητές των ηπείρων  που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις της παγκόσμιας την άνοιξη του 2023 , θα πρέπει να λάβουν μέρος και σε δύο ηπειρωτικές προκρίσεις , πέραν των τριών διοργανώσεων που ήταν η αρχική προϋπόθεση για την αξιολόγηση τους για τους ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού .

Η γυμνάστρια του συλλόγου μας κυρία Κουτρότσιου Αναστασία έπειτα από τις συμμετοχές της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών /Γυναικών του Μπακού , του Grand Prix στο Παρίσι  και του Final Grand Prix του Μάντσεστερ , καλείται τώρα να λάβει μέρος σε δύο ηπειρωτικές προκρίσεις , για την απόφαση της τελικής αξιολόγησης από την επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία για την παρουσία  και την συμμετοχή της στο Final Grand Prix του Μάντσεστερ και συνεχίζει να την στηρίζει  ενόψει της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει στο δρόμο για το Παρίσι.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΎΝΑΜΗ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.