Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μπαλέτο και τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πτολεμαΐδα – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου, πλήθος κόσμου κατέκλυσε την κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και τη συναυλία με την τραγουδίστρια Ρία Ελληνίδου.

Η έναρξη πραγματοποιήθηκε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική της πόλης “Αριστοτέλης”, που έντυσαν με τις νότες τους την  εορταστική ατμόσφαιρα. Αμέσως μετά την εμφάνισή της, έκανε η Νιφάδα, δίνοντας χαρά στους μικρούς πολίτες. 

Στη συνέχεια ακολούθησε μια μικρή παρουσίαση μπαλέτου σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς από την Σχολή Χορού της Μάρθας – Δήμητρας Τασιούδη, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Ενώ με την εμφάνιση της τραγουδίστριας Ρίας Ελληνίδου, όπου παρέα με τους μουσικούς της, διασκέδασαν με ελληνικούς ρυθμούς τον κόσμο, ολοκληρώθηκε η σημερινή βραδιά των εκδηλώσεων που φέτος έχουν τίτλο “Μύθοι και Παραδόσεις”.

Ο κόσμος αγκάλιασε την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσαν ο Δήμος Εορδαίας με την συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν από τις 1 Δεκεμβρίου του 2023 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου του νέου χρόνου καθώς και το θεματικό πάρκο προσφέρονται δωρεάν στον κόσμο.

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μπαλέτο και τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πτολεμαΐδα – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!

    Το υπερκόσμιο γεγονός της ενανθρωπίσεως του Θεού-Λόγου που άφησε άφωνη την ανθρωπότητα για 2000 χρόνια και άλλαξε τη μορφή του Κόσμου αναγνωρίζοντας δικαιώματα σε δούλους, γυναίκες και κάθε ταπεινό το γιορτάζουμε όχι όπως η βρυκολακιασμένη Ευρώπη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.