Με δύο μετάλλια οι αθλητές του Α.Γ.Σ. Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στο Πανελλήνιο Κύπελλο ‘Σταμάτης Κάσσης’



 

Με ένα Χρυσό Μετάλλιο και ένα Χάλκινο επέστρεψαν οι Τρείς αθλητές του συλλόγου μας , Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ από το πανελλήνιο κύπελλο Σταμάτης Κάσσης , που διεξήχθει το τριήμερο 17 με 19 Νοεμβρίου του 2023 !!!

Ο λόγος για τους αθλητές :

1) Χρυσό Μετάλλιο για την Αθλήτρια μας Κωνσταντίνα Αλμασίδου του χρήστου που αγωνίστηκε στην κατηγορία των – 51 kg ηλικίας 11 /12 ετών !!!
2) Κωνσταντίνος Ραφαήλ Κλοκίδης του Βασίλη Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των – 73 kg έφηβων !!!

Η διοργάνωση για μια ακόμη φορά είχε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές συλλογών από όλα τα μέρη της χώρας μας και αγγιξε τους 900 αθλητές , και φυσικά ο ανταγωνισμός σε πολλές κατηγορίες βάρους ήταν πολύ υψηλός , δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να βελτιώσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου και τα μέλη του συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκριση τους , και τους εύχονται καλή επιτυχία στην συνέχεια σε κάθε τους αγωνιστική πρόκληση. Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους 2 πρωταθλητες Ευρώπης Μεχτερίδη Στέλιο και Σολακίδη Κωνσταντίνο που για μια ακόμη φορά βρίσκονταν δίπλα στους συναθλητές τους !!!

Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και
Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.