Ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid-19 στην Πτολεμαΐδα



 

 

Από το Δήμο Εορδαίας και το Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι, ξεκινά από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 στην Πτολεμαΐδα ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid-19, με το νέο επικαιροποιημένο εμβόλιο.

Η διαδικασία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού με αναμνηστική δόση θα γίνεται στο Κέντρο Υγείας Πτολεμαΐδας (Γονατά 1 & 25ης Μαρτίου), κάθε Παρασκευή από 8.00-15.00.

Οι πολίτες του Δήμου Εορδαίας που ενδιαφέρονται να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 πρέπει να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους, κλείνοντας ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής emvolio.gov.gr, όπως γινόταν και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

2 σχόλια στο άρθρο “Ξεκινά ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid-19 στην Πτολεμαΐδα

  1. Αλβέρτος Μπούρδας

    - Edit

    Απαντήστε

    Με το εμβόλιο απεριόριστα δεδομένα για το κινητό,100 ευρώ επίδομα σίτισης και το ψυγείο που ψύχει στους -70 δώρο. Με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης εχετε δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους χώρους αναψυχής. Να σημειωθεί ότι το εν λόγο σκεύασμα δεν θα φυλάσσεται από αστυνομία αεροπορία καταδρομείς και πάει λέγοντας αλλά θα μεταφέρεται με το φορτηγάκι του Τέλη που είναι ζάχαρη και μέλι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.