Κατέρρευσε τμήμα του δρόμου Φλώρινας – Καστοριάς



 

Τμήμα του δρόμου Φλώρινας – Καστοριάς κατέρρευσε το βράδυ του Σαββάτου. Πρόκειται για σημείο στο κέντρο του χωριού Πισοδέρι, όπου ένα μεγάλο τμήμα, ακριβώς δίπλα στην άσφαλτο κατέρρευσε, ενώ φαίνεται πως έχει ραγίσει και η άσφαλτος στο συγκεκριμένο σημείο.

Προς το παρόν έχει τοποθετηθεί σήμανση, ώστε να αποφεύγεται το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου από τους οδηγούς. Σημειώνεται ότι, στον ίδιο δρόμο, σε περίπου 20 χιλιομετρα απόσταση, έχει καταρρεύσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας εδώ και μήνες και έχει τοποθετηθεί φανάρι για την διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Από τον δρόμο απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων από το χιονοδρομικό της Βίγλας και μετά, καθώς ο δρόμος είναι ο μόνος που ενώνει την Φλώψρινα με Καστοριά και Πρέσπα και δεν κρίθηκε σκόπιμο να αποκοπεί εντελώς. Από τν πλευρά της Καστοριάς, αν κάποιος θέλει να φτάσει στο χιονοδρομικό, θα πρέπει να κάνει τον κύκλο.

Στελέχη της Δ/νσης Υποδομών της Περιφέρειας και της Πολιτικής Προστγασίας βρίσκονται στο σημείο και εξετάζουν τις δυνατότητες για την άμεση αποκατάσταση του δρόμου. Το σύνολο της περιοχής είναι ήδη σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης λόγω του σεισμού που προηγήθηκε αλλά και των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

Προσοχή χρειάζεται και στον δρόμο από Νεστόριο προς Κόνιτσα, μιας και έχουν αναφερθεί κατολισθήσεις στην περιοχή του Επταχωρίου.

 

ertnews.gr 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κατέρρευσε τμήμα του δρόμου Φλώρινας – Καστοριάς

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.