Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Τελετή Αναγόρευσης της Λίνας Νικολακοπούλου σε Επίτιμη Διδάκτορα



 

 

Σε Επίτιμη Διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα αναγορευτεί η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Η Τελετή Αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, στο αμφιθέατρο του κτηρίου διοίκησης, στη νέα Πανεπιστημιούπολη, στη ΖΕΠ Κοζάνης και θα είναι ανοικτή προς το κοινό.

Στην τελετή θα παρουσιαστεί το έργο και η προσωπικότητα της τιμώμενης καθώς και η προσφορά της στις Τέχνες και τον πολιτισμό. Η εκδήλωση της επιτιμοποίησης θα ολοκληρωθεί με ομιλία της τιμώμενης, με τίτλο: «Το μοναχικό παιχνίδι του λόγου», ενώ θα υπάρξει και μουσικός επίλογος.

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Τελετή Αναγόρευσης της Λίνας Νικολακοπούλου σε Επίτιμη Διδάκτορα

  1. Οι στίχοι των τραγουδιών,έχουν
    μέσα τους, λόγια που είπαν οι ποιητές
    του κοσμου.
    Οι ποιητές που φύγαν κι αυτοί που
    ζούνε κι αυτοί που δε γεννήθηκαν ακόμη.
    Άξια της τιμής και της βράβευσης,η Λίνα
    Νικολακοπούλου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.