Κοζάνη: Η χειροτονία του Επισκόπου Αμφιπόλεως Χριστοφόρου



 

Η χειροτονία του Επισκόπου Αμφιπόλεως Χριστοφόρου στην Κοζάνη, τελέστηκε το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στο Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχει ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος. Συλλειτουργούν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες: Ξάνθης και ΠεριθεωρίουΠαντελεήμων, Νικαίας Αλέξιος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, Ελασσώνος Χαρίτων, Μεγάρων και Σαλαμίνος Κωνσταντίνος, Γρεβενών Δαυίδ, Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος.

Συμπροσευχόμενοι παρίστανται οι Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος Βρεσθένης Θεόκλητος, Καισαριανής Δανιήλ, Αλεξανδρουπολεως Άνθιμος, Καισαριανής Δανιήλ, Λευκάδος Θεόφιλος, Κηφισίας Κύριλλος, Κίτρους Γεώργιος, Σισανίου Αθανάσιος,Καστορίας Καλλίνικος, ο Θεοφ. Επίσκοπος Ευρίπου Χρυσόστομος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριπόλεως κ. Θεοφύλακτος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Νωρίτερα, στην ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.

fonikozanis.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κοζάνη: Η χειροτονία του Επισκόπου Αμφιπόλεως Χριστοφόρου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.