Η 14η πανελλαδική εκδήλωση θηλασμού και μητρότητας στις 5 Νοεμβρίου στην Κοζάνη



 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, με την υποστήριξη του IBFAN Ελλάδας, διοργανώνει την 14η Πανελλαδική Εκδήλωση Εορτασμού Θηλασμού και Μητρότητας .
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση αναμένεται να δημοσιευτούν τις επόμενες ημέρες.
#θηλάΖΩ #thilaZO #ΕβδομάδαΜΘ23
#normalizebreastfeeding #supportbreastfeeding
*Από το 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 – 7 Αυγούστου.
Ημέρα: Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023
Τόπος: Κεντρική πλατεία Κοζάνης
Ώρα: 11:00
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την ομάδα ΚΟΖΑΝΗ: Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας
https://www.facebook.com/groups/KozaniBFMothers

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η 14η πανελλαδική εκδήλωση θηλασμού και μητρότητας στις 5 Νοεμβρίου στην Κοζάνη

  1. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση !!
    Συμπληρωματικά
    – Το δημογραφικό πρόβλημα πραγματική ωρολογιακή «βόμβα» της Ελλάδας.
    Η Ελλάδα γίνεται το γηροκομείο της Ευρώπης. ( Γκερντ Χέλερ,ανταποκριτής της Γερμανικής εφημερίδας Χάντελσμπλαντ). Ιανουάριος 11, 2019.
    «Η υπογεννητικότητα αποτελεί τραγωδία για την Ελλάδα» εκτιμά ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Bruegel, Ζολτ Ντάρβας. 17—10-18
    Σε στενή συνάφεια με το δημογραφικό πρόβλημα και το θέμα των εκτρώσεων
    – αν ένας γιατρός δώσει σε έγκυο γυναίκα ένα φάρμακο που βλάπτει το έμβρυο θα είναι υπόδικος για σοβαρό ιατρικό παράπτωμα (malpractice). Αν το κυοφορούμενο δεν είναι ανθρώπινη ζωή, τότε τι ακριβώς έβλαψε; Και γιατί σε κάθε ακτινολογικό εργαστήριο υπάρχουν πινακίδες που προειδοποιούν τις έγκυες γυναίκες για τον κίνδυνο της ακτινοβολίας; Δυστυχώς ο ‘προοδευτισμός’ μας φτάνει μέχρι το δικαίωμα του «έτσι θέλω»: εγώ διαχειρίζομαι το σώμα μου, κι αν αποφασίζω να καταστρέφω άλλες ζωές κατά βούληση, τότε κάνω ό,τι μπορώ για να αποποιηθώ τις ηθικές ευθύνες και τα αισθήματα ενοχής που δημιουργούν οι πράξεις μου. Και βέβαια αυτά δεν εξαλείφονται απλώς επειδή το επιτρέπει ένας νόμος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.