“Μια κιβωτός για το μέλλον”: Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό η έκθεση φωτογραφίας του Αλέξανδρου Βρεττάκου – Δείτε φωτογραφίες



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Άνοιξε τις πύλες της για τον κόσμο η έκθεση φωτογραφίας  με τίτλο “Μια κιβωτός για το μέλλον”, του Αλέξανδρου Βρεττάκου στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου.

Ο Αλέξανδρος Βρεττάκος μέσα από τον  φωτογραφικό του φακό, ανέδειξε για μια ακόμη φορά την πραγματική του λατρεία για την φωτογραφία δίνοντας όπως μόνο ο ίδιος γνωρίζει μέσα από τα δικά του κλικ, τις εικόνες που φωτίζουν τις στιγμές των ανθρώπων,  των χώρων, από την δημιουργία μέχρι και την παράδοση του νέου κτιρίου, δημιουργώντας ένα μοναδικό σκηνικό.

Η έκθεση περιλαμβάνει 35 φωτογραφίες, που αποτυπώνουν μια πτυχή από την περίοδο  κατασκευής, την ολοκλήρωση και παράδοσής της “οι εικόνες κρατούν το ντοκουμέντο αλλά και τον εικαστικό τους προσανατολισμό και αυτό το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό” σημείωσε ο ίδιος.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στο φουαγιέ της βιβλιοθήκης, το απόγευμα της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού.

Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της βιβλιοθήκης και είναι επισκέψιμη για τον κοινό μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες λειτουργίας της.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.