Χάλκινο μετάλλιο ο Μάνιος Χρήστος του Νικολάου στο ανοιχτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων στο Βελιγράδι της Σερβίας



 

Μετά από 3 δυνατούς αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στο OPEN πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντό, ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης, των κατηγοριών παμπαίδων (ηλικίας 2012 /2013), σε μια διοργάνωση που πέρασε κάθε προηγούμενο από συμμετοχές από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Το μετάλλιο του αθλητή μας είναι το δεύτερο πανευρωπαϊκό μετάλλιο στο βιογραφικό του, μιας και την περυσινή χρόνια στην ίδια διοργάνωση της Ρουμανίας κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο . Και έρχεται να προστεθεί στις ευρωπαϊκές διακρίσεις αθλητών του συλλόγου μας στον αριθμό 26, στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Ταεκβοντό διακρίσεις σε κατηγορίες παμπαίδων , παίδων , εφήβων Ανδρών , που εδώ και 20 χρόνια μας κάνουν περήφανους στην πόλη μας την Κοζάνη αλλά και την Ελλάδα.

Επίσης στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε και ο δεύτερος αθλητής του συλλόγου μας Δημήτριος Νιόπλιας του Χρήστου , που δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο χάνοντας στον δεύτερο αγώνα τον τρίτο γύρο, με έναν πόντο διαφορά (13 /14) δείχνοντας ότι στο μέλλον θα μας εκπλήξει ευχάριστα.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας, οι προπονητές του και όλα τα μέλη συγχαίρουν τους αθλητές του για την συμμετοχή τους και την διάκριση καθώς και τον προπονητή της αγωνιστικής μας ομάδας κύριο Αλμασίδη Χρήστο που συνόδευσε και καθοδήγησε τους δυο αθλητές.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ
Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.