Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης συμμετέχει στην σύσκεψη για το ζήτημα της θέρμανσης



 

Η Διοίκηση του Σωματείου μας μετά την πρόσφατη συνεδρίασή της συζήτησε το φλέγον θέμα της θέρμανσης. Διαπιστώσαμε ότι τόσο οι κάτοικοι της πόλης της Κοζάνης , όσο και των χωριών αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα σε σχέση με το θέμα που θα επιβαρύνει ακόμα παραπάνω το τσακισμένο μας εισόδημα-σύνταξη.

Οι κάτοικοι της πόλης έρχονται αντιμέτωποι με το γεγονός ότι, αν οι μονάδες του ΑΗΣ λειτουργήσουν θα τροφοδοτήσουν και την τηλεθέρμανση, ενώ οι κάτοικοι των χωριών με τις αυξημένες τιμές του πετρελαίου, των καυσόξυλων και των pellets.

Η κατάσταση αυτή στη θέρμανση είναι αποτέλεσμα της απολιγνιτοποίησης, πράσινης μετάβασης, κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων, ειδικοί φόροι κατανάλωσης κλπ, που διαχρονικά εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις. Αυτά μας οδηγούν στο να συζητάμε πως θα ζεσταθούμε το χειμώνα και πως θα πληρώσουμε το ρεύμα.

Γι αυτό αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στη σύσκεψη που καλεί το Σωματείο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης την Τετάρτη 25 Οκτώβρη στο Εργατικό Κέντρο – 7μμ. Συγχρόνως, καλούμε και όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν στη σύσκεψη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.