Κοζάνη : Η καλή πράξη της ημέρας – Αστυνομικοί προσέφεραν βοήθεια σε διερχόμενο οδηγό – Δείτε περισσότερα



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Μια καλή πράξη έχει πάντα θέση  μέσα σε μία ημέρα.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους σε διερχόμενο οδηγό, όπου το αυτοκίνητό του παρουσίασε μηχανική βλάβη .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 10μμ  , διερχόμενος οδηγός που στάθμευσε επί της οδού 11ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη, διαπίστωσε ότι το όχημα του  ήταν αδύνατον να μετακινηθεί .

Οι δυο Αστυνομικοί που βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας και βρέθηκαν στο σημείο, προσέφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους στον πολίτη .

Ο πολίτης , μέσα από το KOZANILIFE.GR,  θέλησε να εκφράσει το δικό του ευχαριστώ στους δυο Αστυνομικούς, τονίζοντας τη σημασία της καλής πράξης , που αν μη τι άλλο δείχνει το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, είτε προέρχεται από ένστολο είτε όχι .

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη : Η καλή πράξη της ημέρας – Αστυνομικοί προσέφεραν βοήθεια σε διερχόμενο οδηγό – Δείτε περισσότερα

  1. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Κοζάνης επιτελούν άριστα το έργο τους …Ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει για τους συναδέλφους τους της τροχαίας . Απουσιάζουν παντελώς από το πεδίο ευθύνης τους….Ιδίως μάλιστα μετά την τελευταία αλλαγή του διευθυντή τους..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.