Α. Μιχαηλίδου: ‘Στηρίζουμε τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για να δούμε όλοι μια νέα σελίδα στην Περιφέρεια μας’



 

 

Αγαπητοί συμπολίτες και φίλοι ,
Θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή μου ευχαριστήρια και την ευγνωμοσύνη μου για την έμπρακτη στήριξή σας σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα . Η ψήφος του καθενός σας ξεχωριστά ( 1.438 ) με τιμά ιδιαίτερα και δεν την λαμβάνω καθόλου ως δεδομένη , διότι η υποψηφιότητά μου αποτελεί την πρώτη μου επαφή με τον πολιτικό στίβο και τις προκλήσεις του .
Η ένδειξη της εμπιστοσύνης σας μου δίνει ώθηση να συνεχίσω δυναμικά να δρω ως ενεργός πολίτης για την εξέλιξη του τόπου μας. Αυτή η εμπιστοσύνη όμως θα πρέπει να παραμείνει ακλόνητη και αυτήν την Κυριακή των εκλογών , όπου παίρνουμε την τελική απόφαση για την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη της Δυτικής Μακεδονίας .
Στηρίζουμε τον κ.Γιώργο Αμανατίδη για να δούμε όλοι μια νέα σελίδα στην περιφέρεια μας , μακριά από την πολυετή στασιμότητα και την ανασφάλεια της προηγούμενης αρχής.
Η ψήφος σας μετράει με ιδιαίτερη βαρύτητα για το μέλλον του τόπου μας!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Α. Μιχαηλίδου: ‘Στηρίζουμε τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για να δούμε όλοι μια νέα σελίδα στην Περιφέρεια μας’

  1. Να περάσει δημοκρατες

    - Edit

    Απαντήστε

    Και γω στηρίζω τον αδίκως πολιτικό κρατούμενο του καθεστώτος, Ηλία Κασιδιάρη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.