K. Στόκκος: Κάποιοι άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα και να απειλείται εκ νέου η λειτουργία της ΜΕΘ



 

Περίμεναν τις περιφερικές και δημοτικές εκλογές και έκαναν υπομονή και έλεγαν ότι θα λυθούν τα προβλήματα στην ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ … Τώρα μετά τα πρώτα αποτελέσματα κάποιοι άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα και να απειλείται εκ νέου η λειτουργία της ΜΕΘ .. δεν είχαν υπομονή να περιμένουν και τις επαναληπτικές εκλογές. Δυστυχώς η στήριξη και η αναγνώριση της προσφοράς όλο αυτό το καιρό απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν ειλικρινής.

Κάποιοι εκ των έσω άρχισαν να δημιουργούν θέματα. ! Αυτοί έχουν τον χρόνο να το κάνουν διότι δεν κάνουν βάρδιες και δεν κατανοούν τον Ανθρώπινο πόνο αφού με την συμπεριφορά τους δεν στηρίζουν την λειτουργία της ΜΕΘ και κατ’επεκταση του νοσοκομείου . Διότι αυτό που υφίσταται σήμερα η ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ , αύριο θα το αντιμετωπίσουν και άλλα τμήματα . Αυτό δεν θα περάσει.

3 σχόλια στο άρθρο “K. Στόκκος: Κάποιοι άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα και να απειλείται εκ νέου η λειτουργία της ΜΕΘ

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΚΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.
    ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΛΑΕ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  2. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ Ή ΚΥΡΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΚΕΙ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ! ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

    1. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.
      ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΣΟΚΑΤΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ Η ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ,ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.
      ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΟ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ
      ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ,ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.