Ευχαριστήριο μήνυμα του επικεφαλής Χάρη Κουζιάκη και της Δημοτικής Κίνησης ‘Κοζάνη Τόπος Να Ζεις’



 

Φίλες και φίλοι, πολίτες του Δήμου Κοζάνης,

Εκ μέρους της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη και την συμπαράσταση που δείξατε στην Δημοτική μας παράταξη είτε μας επιλέξατε με την ψήφο σας είτε όχι. Ήταν συγκινητική η επαφή μαζί σας όλη αυτή την προεκλογική περίοδο και σίγουρα αποτελεί την καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους υποψήφιους αλλά και τους εθελοντές και τους φίλους της Κίνησης για την υπερπροσπάθεια, την αγωνιστικότητα, την ανιδιοτέλεια και την αυταπάρνηση που επέδειξαν σε αυτή μας την πορεία. Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα που με εμπιστεύτηκαν ως επικεφαλής.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τις παρατάξεις «Ενότητα» και τον Λάζαρο Μαλούτα και «Μαζί για την Κοζάνη» και τον Γιάννη Κοκκαλιάρη για την επιτυχία τους και τους εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη για τις επαναληπτικές εκλογές για το καλό του τόπου. Καθώς και τις παρατάξεις «Εδώ Κοζάνη» και τον Σταύρο Καμπουρίδη και «Λαϊκή Συσπείρωση» και την Τίνα Κουζιάκη για τον αγώνα τους.

Ήταν ένα όμορφο και εποικοδομητικό ταξίδι που δυστυχώς για εμάς δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη. Η Δημοτική Κίνηση συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε με κύριο στόχο πάντα ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Κοζάνης και για τον τόπο γενικότερα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες και ενεργοί όπως καλά γνωρίζουμε καθόλη τη διάρκεια της πορείας μας.

Σας ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου.

Κοζάνη 09/10/2023
Με τιμή
Χάρης Κουζιάκης
Επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.