Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Με τέσσερα μετάλλια ο συνολικός απολογισμός των έξι αθλητών στο΄΄Albanian Open G1 Taekwondo 2023΄΄



Τέσσερα μετάλλια ο συνολικός απολογισμός των έξι αθλητών του συλλόγου μας , στο διεθνές βαθμολογούμενο πρωτάθλημα από την παγκόσμια ομοσπονδία Ταεκβοντό στα Τίρανα , με την επωνυμία ΄΄Albanian Open G1 Taekwondo 2023΄΄

Σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για τον κορυφαίο εν ενεργεία Έλληνα αθλητή του συλλόγου μας , Απόστολο Τεληκωστόγλου ήρθε το Χρυσό Μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg μετά από 3 αγώνες που συνοδεύεται και με 10 πολύτιμους βαθμούς για το παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ !!!

Τέσσερα μετάλλια, με ένα Χρυσό, ένα Αργυρό και δύο Χάλκινα  για τους αθλητές του συλλόγου μας, ο λόγος για τους :

ΧΡΥΣΟ .

1) Απόστολος Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου !!!

ΑΡΓΥΡΟ .

2) Παναγιώτης Σακελάρης του Βασίλη !!!

ΧΑΛΚΙΝΑ .

3) Μελίνα Δήμητρα Φίσκα του Ανδρέα !!!

4) Χρυσούλα Σταυριάνα Αλμασίδου του Χρήστου !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και τα μέλη του συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και την διάκριση τους , και επίσης συγχαίρουν τους προπονητές: κ. Γεώργιο Δόδουρα και Αργύριο Διάφα , Γυμναστή και πρωταθλητή Ευρώπη ς του συλλόγου μας στο Ταεκβοντό για την συνοδεία και καθοδήγηση των αθλητών μας !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.