Μπήκαν τα χρήματα του Market Pass: Τι ισχύει σε όσους δεν έγινε πληρωμή



«Τρέχει» η πληρωμή του Market Pass με τους δικαιούχους του δεύτερου γύρου να έχουν δει χρήματα στους λογαριασμούς τους. Οι καταβολές ξεκίνησαν για όσους έχουν κάνει αίτηση στο vouchers.gov.gr. Όλες οι πληροφορίες για την πληρωμή του Market Pass στους δικαιούχους.

Παρότι οι αρχικές ανακοινώσεις ανέφεραν ότι οι πληρωμές θα γίνουν μέχρι και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, τελικά, διέρρευσε ότι οι καταβολές ξεκίνησαν κανονικά από το μεσημέρι της Παρασκευής, ωστόσο, ολοκληρώνονται μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου. Επομένως, οι δικαιούχοι πρέπει να τσεκάρουν εάν έγινε η πληρωμή τώρα ή στη δεύτερη φάση.

Αναλυτικά, ο προγραμματισμός πληρωμών του Market Pass είναι ο εξής:

Για αιτήσεις που θα υποβληθούν από 15 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και 25 Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023.
Για αιτήσεις που θα υποβληθούν από 26 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2023, η ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2023.
Για τους δικαιούχους των οποίων δεν έχει εκκαθαριστεί η φορολογική δήλωσή από τη Φορολογική Διοίκηση μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση θα καταβληθεί μέχρι την 5η Νοεμβρίου 2023.
Market Pass: Μήνυμα στο gov.gr για λίγους
Το Market Pass δεν επεκτάθηκε τελικά έως το τέλος του έτους για όλους τους δικαιούχους, αλλά μόνο για Θεσσαλία και τις υπόλοιπες πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές, αλλά και για τον πυρόπληκτο Έβρο, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν μπει τα λεφτά. Η συγκεκριμένη κατηγορία πλημμυροπαθών και πυρόκληκτων πάει για τις 5 Νοεμβρίου, ενώ για να δουν αν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση, θα πρέπει να μπαίνουν στο vouchers.gov.gr τις εξής ημερομηνίες:

Περισσότερα εδώ

ieidiseis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.