Η Αργυρώ Μιχαηλίδου για την υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη»



 

Στις καίριες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, αποφάσισα ως μέλος της κοινωνίας μας, να συμβάλλω με την υποψηφιότητά μου έμπρακτα και ενεργά στην εξέλιξη του τόπου μας, της Δυτικής Μακεδονίας.

Είναι καιρός να βγουν μπροστά άτομα που έχουν ως γνώμονα το ήθος, την αγάπη και τα καινοτόμα οράματα, θα πράξουν τα αυτονόητα για τον τόπο.

Θα αφήσουμε πίσω αναχρονιστικές πολιτικές του παρελθόντος, που κράτησαν την περιοχή σε στασιμότητα, στοχεύοντας αποφασιστικά στο σύγχρονο, το διάφανο, το αξιοκρατικό δίνοντας έμφαση στη βελτίωση της ζωής όλων των δημοτών.

Για αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ στη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη, στο πρόσωπο του οποίου συναντά κανείς τη σταθερότητα, τη φερεγγυότητα και την εμπειρία, για την εξασφάλιση της εξέλιξης και βιοτικής ανόδου της περιφέρειας.

 

Η Αργυρώ Μιχαηλίδου- κόρη του Μιχαηλίδη Κυριάκου και της Τσέπουρα Σπυριδούλας, γεννημένη στην Κοζάνη, με καταγωγή από την Κοιλάδα. Δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία, αλλά και στην οικογενειακή επιχείρηση Χωματουργικών Οικοδομικών Υλικών «Μιχαηλίδης Ο.Ε.», στην Κοιλάδα Κοζάνης.

 

Αργυρώ Μιχαηλίδου

MsC Διοίκηση Επιχειρήσεων, MPA

MsC Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.