Με κλήρωση ποδηλάτων, γυμναστικές και χορευτικές επιδείξεις ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Κοζάνης με τίτλο «Εξοικονομώ ενέργεια, ΣώΖω τον πλανήτη», την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής,  με τις κληρώσεις ποδηλάτων από το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης. Μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν στην πλατεία για να παρακολουθήσουν από κοντά την εκδήλωση και να δουν εάν είναι τυχεροί να κερδίσουν ένα ποδήλατο. Η Τροχαία κλήρωσε 26 ποδήλατα δίνοντας το μήνυμα στους μικρούς πολίτες να είναι πάντοτε προσεκτικοί, να ακολουθούν τον κ.ο.κ. και να φοράν πάντα κράνος για να είναι ασφαλείς.

Τη σκυτάλη έλαβαν τμήματα γυμναστηρίων της πόλης όπου παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα γυμναστικών επιδείξεων και χορού. β

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Αστυνομία (Τροχαία Κοζάνης) και τη συμμετοχή του Cluster Βιοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας, τη ΔΙΑΔΥΜΑ Α.Ε. και τη συμμετοχή γυμναστηρίων και συλλόγων της περιοχής.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.