Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του συνδυασμού ‘ΕΛΠΙΔΑ’-“Δώστε μας τη δύναμη να τα αλλάξουμε όλα”-Δείτε φωτογραφίες



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού “ΕΛΠΊΔΑ” και η παρουσίαση των υποψήφιων για την εκλογική κούρσα της Περιφερειακής Αρχής για την Π. Ε. Κοζάνης, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου, παρουσία πλήθος κόσμου υποψήφιων, συγγενών, φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού, Γεωργία Ζεμπιλιάδου, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος.

Η κ. Ζεμπιλιάδου κατά την ομιλία της αναφέρθηκε στην κατάσταση της βίαιης απολιγνιτοποίησης και στη θέση που κράτησε η παράταξη “τα τέσσερα χρόνια παλέψαμε μέσα από τα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου χωρίς να σταματήσουμε ούτε στιγμή να παρεμβαίνουμε σε όλα τα καυτά ζητήματα, για όλα τα θέματα που συνέβαιναν στον τόπο μας. Δεν σταματήσαμε ούτε μία μέρα γιατί εμείς την πολιτική την αντιλαμβανόμαστε ως ευθύνη υπεράσπισης αυτού του ευλογημένου τόπου και στο καθήκον εμείς ποτέ δεν είπαμε όχι. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν μας σόκαραν όλους. Η κοινωνία  δεν ήταν έτοιμη και η οικονομία της περιοχής μας, βρέθηκε εκτεθειμένη. Το μεγάλο πρόβλημα συμπλήρωσε το ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό που διοικούσε την περιφέρειά μας”.

Επίσης η κ. Ζεμπιλιάδου αναφέρθηκε στα υψηλά ποσοστά ανεργίας στην περιοχή, στην μετανάστευση των νέων ανθρώπων, στη χρηματοδότηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων της Δυτικής Μακεδονίας “εμείς ποτέ δεν κάναμε και δεν θα κάνουμε deals σε κλειστά γραφεία, όπως ποτέ δεν θα βάλουμε την υπογραφή μας σε παραχωρήσεις εδαφών που βλάπτουν τον τόπο. Δουλειά μας είναι να αποδείξουμε πως εμείς, αυτή η παράταξη, η παράταξη της ”ΕΛΠΙΔΑΣ” που σήμερα είναι μπροστά σας, έχουμε τη συνέπεια, το ήθος, έχουμε την εμπειρία για να αλλάξουμε τα πράγματα στον τόπο. Πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει με ποιο χρώμα θα βαφτεί ο χάρτης την ημέρα των εκλογών. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να ξαναγυρίσουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα χείλη των συμπολιτών μας. Και αυτό θα το κάνουμε. Γιατί αυτή η κατάσταση δεν μα αξίζει”.

“Εμείς ότι και να γίνεται  θα βάζουμε μπροστά τη Δυτική Μακεδονία, τις επιχειρήσεις, τους αγρότες, τους ανέργους, τα νοικοκυριά μας. Η Δυτική Μακεδονία παίζει το τελευταίο της χαρτί κυριολεκτικά. Το ταξίδι μας θα είναι μακρύ, η δουλειά μας θα είναι σκληρή, αλλά βαθιά μέσα μας ξέρουμε ότι πρέπει να αλλάξουν όλα. Δώστε μας τη δύναμη να τα αλλάξουμε όλα,’ τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.