‘Μαζί για την Κοζάνη’: Ανακοίνωση του συνδυασμού για τον αγώνα ποδοσφαίρου των ομάδων Κοζάνης – Ηρακλή



 

 

”Καλούμε το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα να ενημερώσει επίσημα το φίλαθλο κοινό του Δήμου μας, για το αν το αμέσως επόμενο διάστημα, το ΔΑΚ Κοζάνης θα πληροί τις προϋποθέσεις;”

Η ανακοίνωση του συνδυασμού:

Μετά τα όσα απίστευτα γεγονότα έγιναν τις τελευταίες δύο ημέρες, το 1ο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ με αντίπαλο τον Ηρακλή, για το κύπελλο Ελλάδας,  αναβλήθηκε. Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές ιστοσελίδες της
περιοχής μας, η ΕΠΟ ανέλαβε να βρει γήπεδο εκτός Κοζάνης,  που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση την Κυριακή.
Μετά την μεγάλη κατακραυγή που προκάλεσε αυτή η απόφαση, καλούμε το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λάζαρο Μαλούτα να ενημερώσει επίσημα το φίλαθλο κοινό του Δήμου μας, για το αν το αμέσως επόμενο διάστημα, το ΔΑΚ Κοζάνης θα πληροί τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να μπορεί να αγωνιστεί η ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ στο γήπεδό της!
Είναι λυπηρό, λόγω του κακού προγραμματισμού, να “ξενιτευτούν” οι Κοζανίτες σε γήπεδα άλλων πόλεων, για να παρακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.