Άναψε η Φλόγα της Αγάπης στην κεντρική πλατεία Κοζάνης – Το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας να φτάσει παντού- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Άναψε η Φλόγα της Αγάπης στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, από νέους σε ηλικία εθελοντές.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών ‘Σταγόνα Ελπίδας’, διοργάνωσε αυτήν την εκδήλωση με κύριο στόχο να προσελκύσει, να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες μετά και την ανακοίνωση από την  Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α. για έκτακτες Εθελοντικές Αιμοδοσίες.

Η Φλόγα της Αγάπης όπως έχει καθιερωθεί να ονομάζεται, περνάει από όλες τις πόλης της Ελλάδας, μέσα από ένα κλίμα γιορτής, για να καταλήξει στο τέλος, στην πόλη όπου φιλοξενεί την Αμφικτιονία, με σκοπό την εξάπλωση του εθελοντικού κινήματος σε όλη την επικράτεια.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Ερυθρός Σταυρός και η Εταιρεία Καλλιτεχνικής και Παιδευτικής Θεατρικής Έκφρασης  Κοζάνης, ‘Θέατρο Παρέα’.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.