Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών ‘Σταγόνα Ελπίδας’ την Τετάρτη η 21η Λαμπαδηδρομία



 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα  Ελπίδας , μέλος της ΠΟΣΕΑ, την αντιπροσωπευτικότερη μη Κερδοσκοπική Εθελοντική Οργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας,

σας καλούμε στην 21η Λαμπαδηδρομία την 13η Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 7μμ στην είσοδο του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης που μέσω της οδού Παύλου Μελά θα καταλήξουμε στην πλατεία και θα ανάψουμε τον βωμό.

**Για όσους συμμετέχουν θα δοθούν μπλουζάκια της 21ης Λαμπαδηδρομίας  σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή  ακόμη και την ιδια ημέρα στην κεντρική πλατεία όπου θα υπάρχει σταντ για ενημέρωση, την ίδια ημέρα.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογός μας , ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσιου Νοσοκομείου που θα βρίσκετε στην κεντρική πλατεία Κοζάνης για όποιον θέλει να προσφέρει ΑΙΜΑ.

Δίνουμε Αίμα , συμμετέχουμε στην 21η Λαμπαδηδρομία στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, δίνουμε Αιμοπετάλια, ενημερωνόμαστε για ην Δωρεά     Βλαστοκυττάρων  και γινόμαστε εθελοντές δότες μυελού οστών.

Για το ΔΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.