10η Οδοντιατρική Σύνοδος Δυτικής Μακεδονίας με τίτλο: «Οδοντιατρικές Εξελίξεις στα μονοπάτια της Δυτικής Μακεδονίας»



 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση εκ μέρους της Επιστημονικής, Οργανωτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης να σας κοινοποιήσουμε  την διεξαγωγή της 10ης Οδοντιατρικής Συνόδου Δυτικής Μακεδονίας, με τίτλο: «Οδοντιατρικές Εξελίξεις στα μονοπάτια της Δυτικής Μακεδονίας». Η διεξαγωγή της συνόδου θα γίνει στην νέα Πανεπιστημιούπολη, Πολυτεχνειούπολη, περιοχή ΖΕΠ στην Κοζάνη, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, με πλούσιο επιστημονικό πρόγραμμα και hands on, από καταξιωμένους επιστήμονες και των δύο οδοντιατρικών σχολών ΑΠΘ και ΕΚΠΑ.

Η σύνοδος τελεί υπό την αιγίδα της ΕΟΟ- Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, με συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- ΠΕ Κοζάνης και του Δήμου Κοζάνης, καθώς επίσης και των Οδοντιατρικών Συλλόγων Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας.

Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, τον Πρύτανη και το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων για την συνεργασία παραχώρησης του χώρου για την σύνοδο μας. Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους καθηγητές που εγκάρδια αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας και συμμετείχαν με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες εισηγήσεις τους.

Επίσης όλες τις εταιρείες χορηγούς – Ariston Dental, – Τσαπράζης, – Oral Vision για τα hands on και τις εταιρείες εκθέτες οδοντιατρικών προϊόντων για την άψογη συνεργασία και στήριξη – ΣΟΘ, – Denco Dental, -Plac Control, – EllaDent, -InterMed, – BauschLombNiflamol, – StefikouDental, -Vasilis Kotsikas -Vasilis Boukas, – Castellini.

Ευχαριστήρια επίσης και στον Δήμο Βοΐου, στις τοπικές εταιρείες Μπαγκατζούνης, Διαμαντής, Διοσκουρίδης, Δυό Φίλοι, Κοκκαλιάρης, Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών για την στήριξη τους.

Και φυσικά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους της Επιστημονικής, Οργανωτικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης για την άοκνη, ένθερμη συνεργασία. Και την γραμματεία του Ο.Σ. Κοζάνης για την συνεχή βοήθεια.

Ένας απ’ τους βασικούς σκοπούς των Συλλόγων είναι η επιστημονική προαγωγή των μελών του και η συμβολή τους στην προστασία της στοματικής και της εν γένει υγείας του πληθυσμού της χώρας. Αυτό προσφέρει και η διεξαγωγή της 10ης Συνόδου Δυτικής Μακεδονίας. Ο στόχος της Συνόδου είναι επιστημονικός, επιμορφωτικός, ψυχαγωγικός, πολιτισμικός με την συμμετοχή τριών χορευτικών τμημάτων της ΠΕ Κοζάνης, με πολιτιστικών στοιχείων συνύπαρξης στην περιοχή, Ελλήνων Ποντιακής, Μικρασιατικής καταγωγής και ντόπιους.

Το πρόγραμμα και οι οδηγίες συμμετοχής, έχουν αναρτηθεί στην σελίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης:

https://www.oskozanis.gr/

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.