Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος για εμπρησμό στην Κοζάνη – Ήταν αμέλεια δήλωσε ο ίδιος- Τι δήλωσε ο Συνήγορος Υπεράσπισης στο KOZANILIFE.GR



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου 2023, ο 48χρονος που  κατηγορείται για εμπρηστική ενέργεια, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, σε δασική έκταση στη Ν.Νικοπολη Κοζάνης .

Ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του , ενώ δεν αποδέχτηκε την κατηγορία του εμπρησμού,  ισχυριζόμενος ότι , το συμβάν έγινε από αμέλεια.

Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Αντιεισαγγελέα, ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ το επόμενο διάστημα θα οριστεί δικάσιμος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 48χρονου, Κ Γιάννης Αυγερινός δήλωσε στο KOZANILIFE.GR:

“Απολογήθηκε σήμερα ενώπιον Ανακριτή ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής ενέργειας,όπου με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Αντιεισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αυτούς της εξόδου από τη χώρα και της παρουσία του μια φορά το μήνα στην Αστυνομία”.

2 σχόλια στο άρθρο “Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 48χρονος για εμπρησμό στην Κοζάνη – Ήταν αμέλεια δήλωσε ο ίδιος- Τι δήλωσε ο Συνήγορος Υπεράσπισης στο KOZANILIFE.GR

  1. Αμέλεια;;;ας καλούσε το 199 αυτός πρώτα.μεσα για πάντα στους εμπρηστες κ να τους πάρουν τη περιουσία.

  2. Μπράβο στους δικαστές.
    Άμα πάει κανένας που χρωστάει κάνα δεκαρικο σε τράπεζα, ξέρετε.
    Ο εμπρηστης καθαρός !!
    Κατά λάθος!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.