Ανακοίνωση υποψήφιων με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”



 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφια σύμβουλο για την τοπική Κοινότητα Κρόκου  την Μαρία Παπαδοπούλου

Η Μαρία Παπαδοπούλου  ζει στον Κρόκο  και εργάζεται ως ποδολόγος.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την δημοτική κοινότητα Κρόκου με την Μαρία Παπαδοπούλου ως σύμβουλο.

 

Κοζάνη 04/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιο σύμβουλο για την τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου  τον Μανώλη Γεωργιάδη.

Ο Μανώλης Γεωργιάδης γεννήθηκε και ζει στο Μαυροδένδρι.

Είναι απόφοιτος Επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων.

Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και είναι μουσικός.

Είναι γραμματέας στο Μορφωτικό και πολιτιστικό σύλλογο Μαυροδενδρίου

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Μαυροδενδρίου με τον Μανώλη Γεωργιάδη ως σύμβουλο.

 

Κοζάνη 04/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Μόνικα Μποντέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλβανία.

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κοζάνη.

Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Οραματίζεται έναν Δήμο που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και θα λειτουργεί χωρίς αποκλεισμούς με δυνατότητα για εργασία και ποιότητα ζωής.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Μόνικα Μποντε θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

 

Κοζάνη 04/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφια σύμβουλο για την τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου  την Πελαγία Γρηγοριάδου.

Η Πελαγία Γρηγοριάδου  γεννήθηκε και ζει στο Μαυροδένδρι και ασχολείται με τα οικιακά.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Μαυροδενδρίου με την Πελαγία Γρηγοριάδου ως σύμβουλο.

 

Κοζάνη 04/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Άννα Τζελαπτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη.

Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ευαγγελόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι κάτοχος πτυχίου διοίκησης εμπορικών επιχειρήσεων και τα τελευταία 30 χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Οραματίζεται έναν Δήμο Κοζάνης σύγχρονο με σεβασμό στους πολίτες, με στόχο την συνεχή ανάπτυξη του τόπου και την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των αναγκών των πολιτών.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη, η Άννα Τζελαπτσή θα είναι υποψήφια με τη Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις».

 

Κοζάνη 05/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά ως υποψήφιο Πρόεδρο για την τοπική Κοινότητα Σπάρτου τον Χρήστο Θεοδωρίδη.

Ο Χρήστος Θεοδωρίδης είναι αγρότης και διαμένει μόνιμα στον Σπάρτο.

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης  και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας έτσι ώστε αυτά να αποτελούν ζωντανά και υγιή κύτταρα ενός δυναμικού Δήμου και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Σπάρτου με τον Χρήστο Θεοδωρίδη.

Κοζάνη 05/09/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.