Στον εισαγγελέα ο 48χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό – Φαίνεται να παραδέχτηκε την πράξη του



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου, ο 48χρονος Τ.Κ. που φαίνεται να προέβη σε εμπρηστική ενέργεια το μεσημέρι της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, σε δασική έκταση στην Ν. Νικόπολη Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 48χρονος άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής, στις 4μμ , στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά και κρατήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.
Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, το πρωί της Δευτέρας, όπου του απαγγέλθηκε η κατηγορία  κακουργηματικού χαρακτήρα, για εμπρησμό και παραπέμφθηκε στον Ανακριτή Κοζάνης .
Ο 48χρονος άνδρας, αρνήθηκε να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο , όπου θα διοριστεί από το κράτος , όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 48χρονος άνδρας, φαίνεται να υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση για εμπρησμό, ωστόσο φαίνεται να παραδέχτηκε την πράξη του και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

2 σχόλια στο άρθρο “Στον εισαγγελέα ο 48χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό – Φαίνεται να παραδέχτηκε την πράξη του

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.