Κ. Κατάκαλος:”Με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες στη γέφυρα Σερβίων για να δοθεί σε κυκλοφορία για όλα τα οχήματα” – Δείτε το βίντεο



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Για την σημερινή εικόνα της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων και τις ενεργείς που θα ακολουθήσουν γνωστοποίησε με δήλωση του, ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Κατάκαλος.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Κατάκαλος περιγράφει  τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στη γέφυρα, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία, για να έχουν  πλέον  πρόσβαση όλα τα οχήματα.

“Εκτιμούμε ότι σε δύο με τρεις εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί η τοπική ενίσχυση με την εξωτερική  προένταση,  θα ακολουθήσουν οι δοκιμαστικές φορτίσεις και εάν όλα πάνε καλά προτείνουμε το άνοιγμα της γέφυρας το συντομότερο δυνατό”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Κ. Κατάκαλος:”Με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες στη γέφυρα Σερβίων για να δοθεί σε κυκλοφορία για όλα τα οχήματα” – Δείτε το βίντεο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.